Bij Modelbouw Vereniging De Nijverheid is er altijd ruimte voor nieuwe leden. Met ons variabel aanbod van leden zijn wij een gezellige club waar veel praktische informatie aanwezig is. De minimum leeftijd is om lid te worden is 12 jaar en voor onze jonge leden geldt een extra laag tarief. Alle mensen zijn welkom, maar let er wel op dat met brandstof motoren helaas op onze vijver niet gevaren mag worden.

Heeft u interesse, u bent altijd welkom om vrijblijvend een clubdag bij te wonen. Mocht u meer informatie willen, neemt u dan contact op.

Lidmaatschap kosten:

Leeftijd: Tarief:
12 tot 18 jaar:    € 40,- per jaar
18 en ouder:  € 80,- per jaar

Het lidmaatschap wordt automatisch in januari met één jaar verlengd, tenzij 1 maand voor het eind van het jaar schriftelijk wordt opgezegd. In januari ontvangt u dan onze factuur voor de contributie. 

Reglement:
Ieder lid van MBVDN dient zich te houden aan ons huishoudelijk regelement. Deze is hier in te lezen.

Korting:
Naast de voordelen van deel te maken van een gezellige en creative vereniging wordt er 10% korting gegeven bij modelbouw winkel Pijplines in Enschede. Aanspraak op deze korting kan alleen in combinatie met het vertonen van de verenigingspas die u elk jaar ontvangt. 

Lid worden:
Om MBVDN lid te worden kunt u tijdens een clubdag een aanmeldformulier invullen. Tevens kunt u het formulier hieronder downloaden, invullen, inscannen en verzenden aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt dit formulier ook inleveren tijdens een clubdag.

Download hier het inschrijf formulier