Waterelementen:

De afgelopen tijd is er flink geklust aan nieuwe waterelementen ten behoeve van opendagen en andere evenementen. Deze pagina zal de komende tijd nog aanvulling krijgen. Kom dus met regelmaat een kijkje nemen.


Vuurtoren

De vuurtoren is een nieuw onderdeel bij onze vijver. De toren is gedetailleerd gebouwd en functioneert zoals een vuurtoren dat moet doen. Er is binnenverlichting aanwezig en de toren wordt aan de buitenkant verlicht door middel van 3 schijnwerpers. Hierdoor is de toren ook goed zichtbaar in het donker. In de kop is een draaiende lamp gemonteerd zodat het 360 graden zichtbaar is. 

Vrachtschip

Het vrachtschip is uitgerust vol met technische oplossingen.Dit schip is ontworpen om demo's te geven en en kan in 'brand' staan. Daarnaast kan het vuurwerk afschieten en komen de voor- en achterkant van elkaar af.


Haven

De haven is al een aantal jaartjes oud. Het ligt met piepschuimen blokken op het water en er kunnen behoorlijk wat boten aanmeren. Het monteren van van deze haven gaat vrij eenvoudig doordat hij bestaat uit meerdere delen.

Veerpont

De veerpont is gemaakt om demo's te geven op het water. Aan de kade kunnen we twee oprijbanen maken waar de pont aan kan leggen. Onze RC auto's kunnen na het aanmeren de pont oprijden en parkeren.