Reglement boten:

In 2017 houden we het formaat van afgelopen seizoen aan. Dit jaar worden er dus weer 8 wedstrijden gevaren met 1 heat. Er zijn geen wijzigingen aan het parcours. 

Het reglement van vorig seizoen is minimaal aangpast (data en uitleg). Qua parcours is er, ten opzichte van vorig seizoen dus niets veranderd. Voor uw informatie kunt u hieronder het te varen parcours van 2012 vinden. De sluis is hier nog niet ingetekend aan de linkerkant van de steiger

Ook dit seizoen wordt het parcours weer op twee verschillende manieren gevaren. Bij de oneven wedstrijden en de inhaalwedstrijd zoals in bovenstaand figuur bij de  even wedstrijden in spiegelbeeld. Voor een complete uitleg van de te varen onderdelen verwijzen we naar het wedstrijden reglement 2012. Voor de leden die het oude exemplaar kwijt zijn of gewoon een nieuwe willen hebben zijn er twee mogelijkheden: Even een schaalcommissielid vragen om een nieuw exemplaar of het hier downloaden en zelf uitprinten. Let bij het zelf uitprinten er even op dat het document een afwijkende pagina indeling heeft. Er staan nu twee pagina's op 1 A4-tje: Printen als "Booklet"