Agenda

Open Dag KOTTENPARK Modelbouwclub
Zondag 15 September 2019, 10:00 - 16:00
Hits : 143
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact Ebele Schouwstra

Op zondag 15 september 2019 organiseert Kottenpark Modelbouw Club haar vaardag in de Zwaaikom te Hengelo. Van 10 tot 17 uur. Bij deze nodigen wij u uit om hieraan deel te nemen.

Het vaarwater is een verbreding van het kanaal Hengelo-Enschede, net boven de sluis te Hengelo. Het water is ruim, ongeveer 250 x 350m. De walkant is beschoeid over een lengte van 40m; de beschoeiing is ongeveer 15cm hoog. Boten kunnen gemakkelijk te water worden gelaten.

Het adres is Kettingbrugweg 60, 7552 CW Hengelo (Ov). Op de site dezwaaikom.tk van camping De Zwaaikom of op de site kottenparkmodelbouwclub.com kunt u een indruk van het vaarwater krijgen. 

Modellen met stoommachines zijn welkom. Met modellen met verbrandingsmotoren kan ook gevaren worden. Wel vragen wij u de heel luidruchtige modellen thuis te laten.

De bereikbaarheid van het vaarwater is uitstekend. U kunt met de auto tot bijna aan de waterkant rijden om daar de modellen uit te laden. Op 100m afstand van het vaarwater kan de auto geparkeerd worden. Er is een kantine vlakbij het water, van waaruit u uitzicht op het vaargebeuren heeft.

Opgave is mogelijk door een bericht aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of per telefoon op nr. +31 074 2420392.

of per brief aan KottenparkModelbouwClub, Lyceumlaan 30, 7552 GK, Enschede.

Locatie Camping De Zwaaikom, Hengelo
Leden, Inschrijven kan per e-mail of via het inschrijfformulier op de vereniging
Liefst voor 10 september